SENAI Educational Consultancy & Mobility Agency S.L.
Barcelona - Jakarta

AVIS LEGAL

Amb la finalitat de complir amb la legislació vigent i donar confiança als usuaris, els informem que, en compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya, aquesta pàgina Web és propietat de SENAI EDUCATIONAL CONSULTANCY & MOBILITY AGENCY, S.L. amb CIF B66381435 y domicili a Barcelonoa, C/Sicília 212, 6º 2ª, C.P. 08013 de Barcelona (Espanya) i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Llibre 44495, Foli 202, Full 457839, inscripció 1, d’ara endavant SENAI.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en el telèfon (+34) 93.245.80.91 o en l' e-mail info@senaistudyabroad.com

Tots els continguts, textes, imatges i codis font són propietat de SENAI o de tercers als quals se’ls han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

En compliment del què estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina web mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, seran tractades amb absoluta confidencialitat i s’incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats, respondre a les seves sol·licituds d’informació, així com remetre-li informació dels nostres serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Així mateix, li informem que en el cas de rebre el seu currículum vitae per alguna de les ofertes de feina publicades a la nostra página web, les seves dades personals, laborals i curriculars s’incorpraran a un fitxer de “Recursos Humans”, amb la finalitat de disposar del seu currículum per a portar a terme prrocessos de selección de personal. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a procesos de selecció futurs, fins que ho considerem oportú.

Tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

En qualsevol cas, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei dirigint-se a SENAI EDUCATIONAL CONSULTANCY & MOBILITY AGENCY, S.L. -Responsable de Protecció de Dades- C/Sicília 212, 6º 2ª, C.P. 08013 de Barcelona, aportant una còpia del seu DNI.

SENAI Educational Consultancy & Mobility Agency S.L. - NIF B66381435
info@senaistudyabroad.com